sreda, 21. december 2016

Bell Goodie Bag!

Kaj vse se je skrivalo v goodie bagu Bell blogerskega eventa? Vsaka od nas si je lahko izbrala 3 izdelke. V moji vrečki so se znašli set za obrvi, CC kremica in kremna šminka rozasto-rdečem odtenku (ne gre brez nekega udarnega odtenka, žal😂). Te zanima kako so se obnesli? Beri naprej!


Set za obrvi

Set lahko dobiš v treh različnih odtenkih, tukaj. Sama ga imam v odtenku 03. Vsebuje 2 majhna čopiča, krtačko in čopič za zarisovanje in dopolnjevanje, 2 različna odtenka senčil in pa vosek za oblikovanje obrvi (kar je velik plus seta👍). Sicer imam sama za zarisovanje obrvi raje svinčnik (set sem vzela predvsem zaradi voska, haha🙈), a so se tudi senčila precej v redu obnesla, saj so zelo lepo pigmenitrana in obstojna. Priporočam.

Swatchi seta za obrvi

CC kremica

Kremice sicer še nisem preizkusila, a me je na eventu prepričala, saj na koži pusti izjemno mehek, žameten občutek.  Hkrati pa sem si že dolgo želela nekaj lahkotnega, vsaj srednje prekrivnega, za tiste "lene" dneve. 😁
Dobiš jo tu.😉

Kremna šminka

Čudoviiiiiit odtenek (09), ki me je kupil takoj, ko sem šminko zagledala. Njena tekstura je izjemno kremasta, sama barva je izjemno pigmentirana in že en nanos šminke je dovolj intenziven. Super je, da ima šminka vlažilni učinek na ustnice, obstane pa tudi po pitju kave (preverjeno!😁). Klik.Okej, to so trije izdelki iz goodie baga, na eventu pa so nam bile predstavljene tudi nove mat tekoče šminke, za katere sem takoj po koncu eventa obžalovala, da si jih nisem izbrala. Zato sem si jih seveda morala naročit.😂 Danes sem preizkušala odtenek 02 in seveda me je navdušil! Obilnega kosila in kozarca vina sicer ni preživela, a se je pri pitju kave in kozarca vode v redu obnesla. Izjemno presenečena sem bila, da mi ustnic ni zlepila, kar sem že doživela pri nekaterih mat šminkah, temveč je na ustnicah pustila čudovit, žametno-mehek učinek, kot da sploh ni matirana. Obožujem jo!
Swatchi od spodaj navzgor: 01, 02, 05.

Hkrati pa bi vam rada predstavila še moj najljubši izdelek, njihov highlighter. Uporabljam ga za vse možno; osvetljevanje obraza, senčilo, kot posebni efekt na ustnicah, ... Ker vsebuje biserne pigmente, je res izjemno svetleč in pigmentiran (!!!) in popoln za vse oboževalke bleščic (kot sem jaz, heh🙈). Hitro skoči po svojega, splača se!

👋


21.12.16 / by / 2 Comments

2 komentarja:

Išči