sobota, 7. januar 2017

Battle: Matte liquid lipstick (Golden Rose vs. Bell)

Golden Rose vs. Bell Hypoallergenic. 


Obe znamki ponujata izjemno kvalitetne, obstojne in pigmentirane mat tekoče šminke, prehvaljene s strani številnih lepotnih blogerk. Znamka Bell je svojo linijo teh šmink sicer predstavila šele v začetku decembra, a ni trajalo dolgo, da nas je popolnoma navdušila. Golden Rose pa je pred kratkim svojo paleto odtenkov še dodatno razširila s tremi nude in dvema bolj udarnima odtenkoma, njihove šminke pa vsebujejo tudi vitamin E in avokadovo olje. 👍

Sama sem si izbrala Bellovo šminko v odtenku 05 in Golden Rose-ovo v odtenku 04. Te zanima katera me je bolj prepričala? 

Zgoraj Golden Rose, spodaj Bell
Začnimo z aplikatorjem. Bellova šminka ima malce prirezan, špičast aplikator, ki omogoča res lep, precizen nanos. 


Golden Rose-ov pa je širši, bolj ploščat in zaokrožen. 


Aplikator je sicer stvar okusa in pa tudi oblike ustnic, vendar sama preferiram Bellovega. Rada imam, da so moje ustnice lepo definirane, še posebej srčast del zgornje ustnice - ne znam se drugače izrazit, haha - in z njihovim aplikatorjem je to precej lažje. + za Bell.

Obstojnost obeh šmink je izredna. Brez kakšnega obilnega kosila obe zdržita od 4 pa tudi do 6 ur, v nasprotnem primeru pa zmaga Golden rose-ova. Bellova šminka se po hranjenju malce zbriše, kar v bistvu sploh ne bi bil problem, če bi hkrati po tem še ostala mat. Žal pa se (glede na mojo izkušnjo) začne razmazovati in odtisnjevati, med tem ko Golden Rose-ova ostane na svojem mestu. + za Golden Rose.

Vonj obeh šmink je zelo prijeten. Bellova diši bolj sveže (mene spominja na hruške, haha🙈), Golden Rose-ova pa ima izjemno sladkast vonj (podoben pecivu😋). V tem primeru se ne morem odločiti, katera je boljša, saj je vonj stvar okusa, oba vonja pa sta res prijetna. Neodločeno.

Tekstura šmink si je precej podobna, zdi se mi le, da je Golden Rose malenkost bolj kremasta. Pri obeh za lepo prekrivnost zadostuje že en nanos. Golden Rose se tudi prej posuši (po približno 2-3 minutah = takoj), Bellova pa potrebuje kakšno minutko več. Obe se posušita v tisti lep, pravi mat finiš, sta zelo lahkotni in ustnic ne izsušita. Dokazano sta tudi "kissproof" (Golden Rose še malo bolj kot Bellova). 💋

Swatcha po pribl. 3-4 minutah (levo Golden Rose, desno Bell)
V tem boju je izid zelooooo tesen, saj sta obe šminki vrhunski, a vseeno s svojo obstojnostjo zmaga Golden Rose. Bellovo šminko pa kljub porazu v tej bitki še vedno obožujem! O tem, kako me je navdušila, sem že pisala tukaj.

Golden Rose lahko kupiš tu, Bell pa tu.

Kakšni pa se tebi zdita šminki? Katera zmaga po tvojem mnenju?
7.1.17 / by / 8 Comments

8 komentarjev:

 1. Super objava! :) tut js imam eno tekočo mat šminko od Bell in eno od Golden Rose. Obe sta mi zeloo ušeč, sta različnih odtenkov, od Golden Rose imam temnejši odtenek in mi je zato ljubša. Se pa strinjam glede obstojnosti, je res malo bolj obstojna kot ta od Bell. :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala! :) js mam pa vse odtenke od obeh znamk podobne in mi je zato res kul primerjat :D

   Izbriši
 2. Zanimiva primerjava. Iskreno, niti ene niti druge še nisem preizkusila, I know, I know =P Me pa mikata obe ;)
  Xoxo, A.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala! Oooh, nujno jih moraš, se splača! 😊

   Izbriši
 3. Si me prepričala, da preizkusim Golden Rose, takoj ko bo mogoče. :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Se strinjam s predhodnico, super objava, zelo lepo in prepričljivo pišeš.:-)
  Lp. N.

  OdgovoriIzbriši

Išči