sobota, 18. marec 2017

Jaz - od A do ŽA - ampak. Ne rada priznam, ampak prevečkrat iščem (in najdem) izgovore. Za nepospravljeno sobo, lenobo, pojedeno čokolado ... Can't help it. 🙈

B - blog. Nekaj, kar me izjemno osrečuje. Pisanje je bilo že od malega moja strast in zelo vesela sem, da lahko to združim še z drugimi stvarmi, ki me veselijo. Hvala, ker me berete.

C - cimet. Dodam ga v vse. Pa če paše ali ne.

Č - čokolada. Ena izmed najljubših stvari na svetu. Še posebej bela milka. Pa oreo, jagodna, LU, navadna ... Ja, ogromna sladkosnedka sem. 😭

D - družina. Mi ogromno pomeni. Imam kar lepo število bratrancev in sestričen, in ravno časi, ki sem jih kot majhna preživela igrajoč se z njimi, so moji najljubši spomini. 💓

E - Ed Sheeran. Daaaaaleč najljubši izvajalec.

F - fotografiranje. Lastnost, ki gre mojemu fantu in prijateljicam verjetno najbolj na živce. Ker je Instagram zame eno ljubših socialnih omrežij, si ne morem pomagati, da ne bi ovekovečila (skoraj) vsega, kar počnemo, pa naj bo to pijača, hrana ali pa selfiji. Ups.

G - glasba. Me spremlja že od nekdaj. Že kot majhna punčka sem živcirala sosede s svojim petjem (tudi dandanes ni nič drugače), kasneje pa še z vsemi inštrumenti, ki sem jih igrala. Violina, viola, kitara, klavir. In še solopetje. Sreča, da ne živiš v mojem bloku. 😂

H - hihitanje.Včasih dobra, včasih slaba lastnost. Odvisno od situacije.

I - Ivona, moje ime. Všeč mi je, ker ni ravno najpogostejše in je tako nekaj drugačnega in posebnega. Je pa sicer značilno hrvaško.

J - jamranje. Preveč jamram, vem. To je del mene, ki se ga nikakor ne morem znebiti, pa če še tako hočem. Najbolj pa trpi moj fant, ubožec. 💔

K - kava. Ja, sem ena izmed tistih, za katere je kava obvezna ob začetku dneva. Pa ne samo ena, čez dan se jih kar nabere. Z največjim užitkom pa seveda pijem atijevo.

L - Ljubljana. Moj dom čez teden. Poznam jo in znajdem se že kar solidno. Pravo presenečenje, glede na moj smisel za orientacijo. 😁

M - Matic. Najboljši prijatelj in fant v enem. Srečka sem. 💕

N - Nalgesin. Jem jih kot bombone, kljub temu da mi proti glavobolom itak ne pomagajo. Slaba lastnost.

O - Organiziranost. Ja, na žalost sem ena od tistih tečnih ljudi, ki morajo takoj vedeti kje in kdaj, kako in kaj, vse kar spada zraven. Ko se zbudim, moram imeti dan že vnaprej splaniran, planer pa je moj nepogrešljiv pripomoček.

P - Palačinke. Moja naaaaaaajljubša jed. Lahko bi jih jedla ves čas. Zajtrk, kosilo, malica, večerja ... Slane odpadejo. O b v e z n o sladke. 💕 💕 💕

R - Rdeča. Barva, v kateri se počutim močno in samozavestno in jo zelo rada nosim. Rdeča jakna, rdeča šminka, rdeč klobuk, rdeči čevlji ... Vse pride v poštev. 

S - Sunshine Café. Ime mojega bloga, ki se je rodilo iz želje, da bi se tu počutili kot doma. V prijetnem ambientu, s sončkom obsijane kavarne, se mi pridruži s kavo v roki, v katero ti dodam žličko pozitive in ljubezni do življenja, medtem ko se ti udobno namestiš v svojem najljubšem kotičku. Uživaj v branju!

Š - šopki. Rože so nekaj, kar me lahko vedno spravi v boljšo voljo. Obožujem jih in se jih enostavno ne morem nagledati. Eden od ljubših delov mojega dneva je, ko si dopoldan vzamem čas in se sprehodim skozi neskončna vedra tulipanov in vrtnic na ljubljanski tržnici. Z največjim veseljem tudi sama sebi kdaj podarim šopek.

T - Taylor Swift. Edina izvajalka, ki sem ji zvesta že od nekdaj (=osnovne šole). Doma imam vse njene albume, poznam vse pesmi, skratka, ogromna oboževalka. Kljub temu da mi je bil njen country stil veliko bolj všeč.

U - urejenost. Rada sem urejena in rada imam, da je moje življenje urejeno. Enostavno težko prenesem kakršen koli nered. To pa še ne pomeni, da sem obsedena s pospravljanjem, haha. 🙈

V - Velenje. Moj domači kraj, ki ga, odkar študiram v Ljubljani, neskončno pogrešam, čeprav nikoli nisem pričakovala, da ga bom. Hecno, kako se stvari obrnejo.

Z - zamujanje. Vedno in povsod. Na žalost. Hkrati mi gre pa na živce, če zamujajo drugi ljudje, ko jaz ne zamujam. Porazna sem, vem.

Ž - življenje. Obožujem ga in ga cenim. Kljub vzponom in padcem. Menim, da je v življenju najpomembnejše ravno to; ljubezen do življenja. Treba ga je imeti rad, ga zajeti z veliko žlico in si upati. 

Pa smo na koncu. To sva jaz in moje življenje, čisto na kratko. Seveda manjka še tona stvari, ki se jih ni dalo vriniti v to objavo (si opazila, da nisem nikjer omenila ličil?😂), a upam, da mi je uspelo svoje življenje vsaj malček približati tudi tebi, in da si se v kakšni črki našla tudi sama. 

REZULTATI NAGRADNE IGRE: Srečna izžrebanka je Urška Mošnik! Pošlji mi svoje podatke v zasebno sporočilo na facebooku
Zmagovalka je bila izbrana s pomočjo http://commentpicker.com/.
💓

18.3.17 / by / 7 Comments

7 komentarjev:

 1. Juhuhu, jaz sem tudi violinistka :)

  Zdaj malo manj, ampak sem bila pa kar zagreta :) <3

  Super objava, če uspem bom naredila nekaj podobnega <3

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Oooh kul, bova kak duet naštudirali 😛😂 Hvala!! 💕💕

   Izbriši
 2. V veliko črkah sem se najdla! Sladkosneda, izgovori za nepospravljeno sobo, zamujam.. Ja, ja! Izjema ne črka T haha. <3

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Haha itak, to so take klasike! 😂😂💕💕

   Izbriši
 3. Svojemu bivšemu ljubezenskemu partnerju sem naredil, da se vrne k ljubezni in mi zaupa bolj kot kdaj koli prej. Vse življenje si nikoli nisem mislil, da bi urok za ljubezensko začaranost lahko vrnil mojega bivšega ljubimca Mårtenssona, dokler me prijatelj ni predstavil pravega uroka, preden sem se obrnil na nekatere uroke, da bi mi pomagali, a vem, da bi mi lahko pomagali, nekateri so zahtevali več denarja, dokler Sledim preprostim navodilom iz velikega ljubezenskega uroka prek njegove osebne številke WhatsApp +12162022709 ali Viber +12066713285, lahko sem komuniciral in ga poklical ter dobil takojšnjo pomoč od njega, da bi obnovil ljubezen in srečo mojega zakona Drigbinovia Vsakdo lahko še vedno dobi enako pomoč od njega danes povrniti izgubljeno ljubezen ali obnoviti prekinjeno razmerje in ločeni partner se lahko vrne v ljubezen je možno, ker mi deluje v roku 3 dni, moj bivši ljubimec me je poklical po telefonu, da se opravičim in trenutno živiva skupaj v ljubezni in sreče lahko dobite tudi na njegovo e-pošto na doctorigbinovia93@gmail.com Hvala Drigbinovia za njegove nadarjene moči hvala, ker ste si vzeli čas in prebrali moje pričevanje?

  OdgovoriIzbriši

Išči