četrtek, 13. april 2017

Mark.

Mark. Tvoj prepoznavni znak. Sprejmeš izziv?

Drzen, trenden, kreativen - To je Mark. V treh besedah. Ko je kolekcija izšla, mi je takoj padla v oči, predvsem zaradi trendi, izstopajoče črno-bele embalaže in izjemno široke ponudbe; od primerjev in tekočih podlag do različnih vrst rdečil za ustnice in lakov za nohte. Za vsakega nekaj. 

Najbolj sem se razveselila prep and set pršila, iz radovednosti pa sem si privoščila še dve šminki - eno v nude in drugo v čudovitem "pomladnem" odtenku. 


2v1 Pripravljalni in fiksirni spray

Moj rešitelj. Ko sem pred dvema tednoma delala na avtosejmu v dvorani, kjer je bilo zaradi množice ljudi izjemno vroče, je poskrbel, da je moj make-up ostal na svojem mestu. 

Vsebuje vitamine A, C in E. Na obrazu deluje zelo lahko, v bistvu ga sploh ne občutim, kože pa ne izsuši. Kot primer deluje vlažilno, kožo pusti lepo gladko in mehko, na koncu pa make-up na mojem obrazu čudovito združi v celoto. Najbolje deluje, če ga uporabim za oba namena hkrati - primer in fiksator. 

3D rdečilo za ustnice - ChocolateItak, čokolada, kaj pa drugega. Rjavkastih odtenkov ne nosim prav pogosto, a me je ta prepričal (sramežljivo priznam, da zaradi imena - večna sladkosnedka 🙈). Vsebuje kolagen in retinol, zagotavljalo pa naj bi tudi 3D polnost. Te pri sebi sicer nisem opazila, a imam že naravno precej polne ustnice. Tekstura je kremasta, maže pa se z lahkoto. Priznam, bila bi kar razočarana, če me čokolada ne bi prepričala. 😁

Bold rdečilo za ustnice - Coral Burst

Zgoraj Coral Burst, spodaj Chocolate.
Ja, to je moj pomladni odtenek - čim bolj udarno, tem bolje. Obljublja 50 % več pigmenta z enim samim nanosom in res je tako. Dovolj je že en nanos. Prav prijetno sem bila presenečena nad pigmentacijo, enostavnim nanosom in obstojnostjo. Hkrati se mi zdi tudi izjemno lahkotna, vmes kar pozabiš, da jo nosiš. Vsekakor priporočam. 👍

Pa ti, si že preizkusila kaj iz Mark. linije? Kaj te je prepričalo? 😊
Se beremo!

13.4.17 / by / 2 Comments

2 komentarja:

Išči