torek, 20. junij 2017

Majice.si & chotnelle: babe, you got this!


Z največjim veseljem podpiram domače, slovensko. Zato ti tudi z največjim veseljem in ponosom predstavljam sodelovanje s spletno trgovino majice.si in oblikovalko Aljo Horvat oziroma chotnelle. 

"Alja Horvat je perspektivna mlada oblikovalka, ki svoje dizajne za tekstil že pridno prodaja, tudi čez lužo. Trenutno še živi v Ljubljani, kjer študira dizajn, a njeni cilji ne poznajo meja Evrope.

Oblikovanje živi z vsem svojim dihom. In njena strast se kaže v njenih delih. Obožuje enostavne oblike, s poudarkom na detajlih. Navdih najde v naravi, živalih, ljudeh, glasbi in filmu." (majice.si)

Nad kolekcijo majic, originalnostjo in zanimivo ponudbo napisov sem bila navdušena. Izjemno težko sem se odločila za model (priznam, nekaj časa sem razmišljala, da bi Maticu kupila "You and me and the dog" 😂), a sem se na koncu odločila za napis "babe, you got this", recimo da za vzpodbudo med izpitnim obdobjem. Majice.si pa so me še lepo presenetili in moja motivacija je prišla v kjut vrečki/nahrbtniku z napisom "think outside the box".

Majice so izjemno udobne (prisežem!) in kvalitetne, saj so narejene iz 100 % česanega bombaža. Na voljo so kot unisex ali kot ženske kratke majiceK fotkanju sem nato povabila Dašo in Majo iz M-style make-up studio (več o tem naslednjič 😉), s katerima smo skupaj ustvarile spodnjo zgodbo, uživaj! 💛

Več o Alji in njenem ustvarjanju si lahko prebereš tukaj.
20.6.17 / by / 13 Comments

13 komentarjev:

Išči