sreda, 14. junij 2017

SummerMBeauty 2017

Za mano je uspešen teden. Izpit, o katerem sem celo sanjala, da me je profesor vrgel na ustnem delu, sem naredila več kot uspešno.
Petek. Čas je za SummerMBeauty, končno. Vstanem polna energije. Za zajtrk, kavico, ličenje in izbiro outfita si vzamem čas. Za dušo. Igram se s Colourpopovo in Zoevino paletko, nežnim bronzy očem dodam še malo vijolične. Pa rdeča šminka, itak.


Dobim se s Cindy, s katero se peljeva skupaj. Klepetava celo pot. V Vetrinjski dvor prispeva točno (ne, na blogerske dogodke pa ne zamujam 😂). Takoj ob prihodu nam v roke porinejo Paese Cosmetics paketek, ki nas zaposli za nekaj časa. Končno spoznam še nekaj lepotnih blogerk, s katerimi sem se mesece le pogovarjala preko Instagrama in brala njihove objave.

Z Vanjo, ki bloga na All about Vanja.
Sledi predstavitev Biobaze, znamke, za katero sem sicer že slišala, a njenih produktov do zdaj še nisem uporabljala. Predstavijo nam bestsellerje in poletne novosti. Navduši me zgodba o ustanovitelju; žena ga je zapustila in mu pobrala vse, izgubljen se vrni k svoji stari ljubezni, "igranju z rožicami" in ... nastane Biobaza. No, saj ni tako preprosto, ampak vseeno, navdihujoče.


Med premori posedamo na sončni terasi Vetrinjskega dvora, se sladkamo s sladoledom, pijemo kavico in klepetamo.

Špela & Cindy.
Predstavita se nam Bella Make-up studio in hkrati Nee Make-up Milano. Barbara nas uči večernega ličenja in na koncu občudujemo njeno mojstrovino na modelu. Vse nas zanimajo kremna senčila - noviteta, ki se na veki posuši in se preostanek dneva/noči ne premakne več. Izjemno obstojno, pa še noro lepe barve so. Kot po navadi mi senčilo pri swatchanju pade iz rok in sprožim salve smeha pri soblogerkah. Nič takega, sem pač štorasta. 😂


Nagradna igra s Karbonoir Slovenija ali Kako zaposliti blogerko za najmanj pol ure - najboljša in najbolj kreativna instagram fotka njihovega r-e-v-o-l-u-c-i-o-n-a-r-n-e-g-a aktiviranega črnega oglja iz kokosovih lupin, ki pobeli zobe v zameno za privlačno nagrado.


Na lepotni tržnici se nam predstavijo Avon, Ziaja, kozmetični salon Perfect body iz Maribora, Keune,  Biobaza ... Na vsaki stojnici nas pocrkljajo z goodie bagi. In na tej točki pridemo sestradane blogerke končno do hrane (da ne omenjam dela, ko so se punce med eno izmed pavz zbrale za hiter obisk pekarne in vprašale, če bi še katera šla zraven... Le kdo sliši besedo hrana tudi na več sto metrov in se glasno odzove takoj ob njeni omembi? 🤔 - Ivona, kdo pa drug). 😂 


Dogodek se konča z okroglo mizo, kjer lastnica trgovinice Everly Fiona Čuček, blogerka Neja Stoilkovski in lepotna vlogerka Lepa afna govorijo o podjetništvu in družbenih omrežjih. Navdušijo me Fionin pogum, Nejina pristnost in odprtost ter Lejina sproščenost, klepetavost in iskreni, uporabni nasveti. 

Domov se vrnem utrujena, a izjemno vesela, polna novega znanja in vtisov ter eno izkušnjo bogatejša. Hvaležna sem, da sem lahko del takšnih dogodkov in da lahko v življenju počnem nekaj, kar me tako zelo osrečuje.

Unboxing goodie bagov
Sponzorji:
Elite MB Catering
Barcaffe Black&Easy

Sladolednica BUM

La Popsi 
Pullus (vino)
Fructal
Everly
Rosies Store
Essence
Lush
Licila.si
Glina.si
Malinca
Yanumi
Karbonoir
Ziaja
Avon
Soraya
Anne Borlind
Paese
Ikona
Perfect Body MB
Keune
Calvin Klein 
Nee Make Up Milano

Galerija SpA (bleščeči tattooji)
Hvala. ❤️

VLOG iz dogodka si oglej tukaj: https://www.facebook.com/sunshinecafeblog/videos/1725070057787214/

14.6.17 / by / 8 Comments

8 komentarjev:

 1. Fajn je blo in res si pripravila prekrasen zapis :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Odličen zapis, kakor tudi video ❤️ Vidim, da ste se imele super, upam, da se bom drugo leto lahko udeležila dogodka 🙈

  Golden Rose šminkice pa so itak the best 🙌🏻🔝

  xx

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Oh hvala, res je blo super, škoda, ker nisi mogla 😔❤️

   Izbriši
 3. Se strinjam, super zapis in lep dogodek. Vmesni obisk pekarne pa je bil obvezen, da mam je vrnil energijo. ;)

  OdgovoriIzbriši
 4. Super objava in zakon fotke :P :)

  OdgovoriIzbriši

Išči