ponedeljek, 10. julij 2017

Poletna pravljica ( w/ M-style make-up studio) | 1. del

Rožice v laseh, pisane barve, brezskrbni nasmehi ... Ja, poletje je!
Tokrat ti poleg totalno poletnega outfita z največjim veseljem predstavljam sodelovanje z Majo Napotnik, lastnico čudovitega M-style make-up studia v Celju. Maja v svojem studiu nudi ličenje za različne priložnosti, individualne delavnice in, kar je najbolj kul - brezplačne tematske seminarje! Ja, prav si prebrala. Naučiš še lahko vsega, od pravilne izbire podlage in korektorja, poslovnega ličenja do tega, kako ustvariti svež, poletni make-up videz. Poleg tega pa lahko v M-style kupiš tudi ličila znamke MUD (Make-Up Designory). Zakon, ane?!

V tej objavi smo moči združile jaz, Maja in čudovita Daša (klik, klik), ki bi na blogu lahko postala že stalnica, haha. Odločile smo se za svež, naraven make-up videz, Maja pa je poleg čopičev za ličenje v rokah vihtela še fotoaparat - midve sva se ji z veseljem prepustili in nastala je spodnja poletna pravljica, za katero upamo, da izžareva energijo, veselje in čudovite trenutke, ki jih s seboj prinese poletje. 

Majo lahko spremljaš na njeni FB strani, toplo pa te vabim, da jo obiščeš tudi v njenem make-up studiu na kakšni indiviualni ali skupinski delavnici in si privoščiš malce razvajanja. 

Uživaj v fotkah! ❤️

Za konec pa še slika z Majo, lastnico M-Style Make-Up studia ☺️
10.7.17 / by / 0 Comments

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Išči