torek, 29. avgust 2017

Essence: "... & the lovely little things" TE

Hands down, najbolj kjut Essence omejena kolekcija do zdaj. Se strinjaš?
Paletke v naravnih tonih za ustvarjanje tako dnevnega kot večernega videza, naravnost sanjska paletka za obraz, omamno dišeči balzami za ustnice, en kup luštnih pripomočkov za urejanje nohtov. Vse skupaj pa zapakirano v izjemno kjut embalažo (ali bolje rečeno, zgodbo), ki se ji nikakor ne moreš upreti. Ne verjameš? Beri naprej!
"Povej mi nekaj ... !" Od sredine avgusta do sredine septembra 2017 nova trend kolekcija " ... & the lovely little things" pripoveduje očarljive zgodbe o tistih posebnih trenutkih, ki nas osrečujejo.Vse lepotičke lahko zgodbe same dopolnijo in odločijo, kako se končajo.

Že sam koncept kolekcije mi je izjemno všeč. Sama ga dojemam kot "izbereš izdelek, ki ti je všeč, ki te nagovarja, da z njim ustvariš neko posebno zgodbo. Doma se z njim poigraš in ustvariš videz, s katerim z roko v roki nato nastane nekaj očarljivega, česar se boš spomnila vsakič, ko boš izdelek prijela v roke. Vse je v tvojih rokah - zgodba, ki jo boš izbrala, dopolnila in se kasneje odločila, kako se bo končala." Prav takšna so tudi imena paletk - zanimiva, mamljiva in nedokončana. Čakajo nate. Več pa preberi spodaj. 

" ... & the lovely little things"
Kolekcija vsebuje:
- 3 paletke senčil za oči (... & my BFF on the Phone, ... & the love story with my warderobe, ... & our secret date at midnight),
- paleto za obraz (... & my crazy family),
- 2 balzama za ustnice (... & we kissed, ... & you smile),
- pilico 2v1 (... & my girls on tour),
- nalepke za nohte (... & all the little things that matter),
- 4 odtenki lakov za nohte z različnimi finiši (... & my milky coffee, ... & my matt hat, ... & my satin puddle, ... & my flaky caty).

Sama sem preizkusila čudovito paleto za obraz in pa balzam za ustnice. 

Paleta za obraz ... & my crazy family
Me je navdušila že na prvi pogled. Najprej noro kjut embalaža, nato čudoviti odtenki, prvi swatchi ... Čudovita! Vsi odtenki so solidno pigmentirani in se lepo zabrisujejo, všeč mi je, da vsebuje dva odtenka za contour/bronzer, enega bolj toplega in drugega bolj hladnega. Najbolj všeč mi je nežnejše rdečilo, želela pa bi si, da bi bila highlighterja bolj svetleča, ampak to je seveda stvar okusa
 - svoje delo drugače opravita čisto zadovoljivo. Super je, da lahko vse odtenke uporabiš tudi kot senčke za oči. Je super paletka za na potovanja, saj ni prevelika, vsebuje pa vse, kar potrebuješ za hiter, vsakdanji, ne preveč vpadljiv videz. 
Balzam za ustnice ... & you smile
Diši sladko, po mangu, nima neke izstopajoče barve, na ustnicah pusti nežen lesk in jih lepo neguje. Ker sama za ustnice že leta uporabljam Melemov balzam, ki je za moje ustnice res "lifesaver" - ne glede na to, kako razpokane, dehidrirane so, je njegov učinek vedno fenomenalen - me tale sicer ni pretirano navdušil. Ni pretirano obstojen, je pa soliden in fino sladkast in dišeč na ustnicah.
Tako, vsekakor ti priporočam, da skočiš po paletko v svojo najbližjo drogerijo, saj je za svojo ceno (6,49 evra) res dobra. Izzivam pa te, da v komentarju pustiš svojo zgodbo - izberi si eno ime katerega koli izdelka iz kolekcije in dopolni del pred & (namesto treh pikic). Najboljšega bom nagradila z majhnim presenečenjem! 😊

Se bereva kmalu! ❤️

Spodaj pa si oglej še videz, ki sem ga ustvarila v kombinaciji s paletko in balzamom:
Uporabljeni produkti:
- L'Oreal 24H Infallible tekoča podlaga
- Catrice Liquid Camouflage concealer
- Artdeco setting powder
- Essence paleta za obraz " ... & the lovely little things" TE (bronzer, rdečilo, osvetljevalec, notranji kotiček očesa, senčilo)
- NYX Micro brow pencil
- Too Faced Better than Sex maskara
- Avon Mark. Prep+Set spray
- Essence balzam za ustnice " ... & the lovely little things" TE

*Izdelek mi je bil poslan v test, a je moje mnenje iskreno.


29.8.17 / by / 0 Comments

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Išči