sobota, 16. september 2017

Našla sem recept za sanjske trepalnice!

Drage moje sotrpinke (beri: dekleta s kratkimi in ravnimi trepalnicami, ki ne ubogajo nobenih, ampak res nobenih  klešč za vihanje), ja, res je - našla sem popolno kombinacijo za naravnost sanjske trepalnice!

Recept vsebuje 2 sestavini ... 

Že od nekdaj sem občudovala in zavidala srečnicam, ki jim je mati narava podarila tako čudovite, dolge in naravno privihane trepalnice. S takšnimi trepalnicami je maskara je samo še tista pika na i, ki popolno zaključi make-up look ali ob no make-up dnevih poudari naravno lepoto. Moje trepalnice so bile sicer vedno močne in "zdrave", a kratke, čiiiiiisto ravne in totalno neubogljive. Vsako maskaro sem kupila z ogromnim omahovanjem, saj mi je redko katera res odgovarjala. Od maskare sem želela podaljšanje in vsaj rahlo privihanje trepalnic ter seveda volumen. Dolgo časa mi je odgovarjala le Max-factorjeva 2000 Calorie in kasneje še Too Faced Better than Sex. Vse ostale so me razočarale, saj z njimi nisem niti približno dosegla želenega efekta. Dokler ...

nisem začela uporabljati Lux-Factor seruma za rast in volumen trepalnic. Najprej sem bila skeptična, saj res nikoli nisem verjela v delovanje takšnih produktov. Ampak ker sem vedno sanjala o dolgih, gostih trepalnicah, sem si rekla, da bom vseeno poskusila.
Serum sem redno uporabljala en mesec - zjutraj, zvečer, včasih tudi še dodatno skozi dan. Nanašala sem ga na koren zgornjih trepalnic, na spodnje trepalnice in tudi na začetek obrvi, kjer si želim, da bi bile gostejše. Ker je aplikacija izjemno enostavna, je brez težav postal del moje dnevne rutine.
 Spremembe sem začela opažati že po prvem tednu uporabe, ko sem se namazala s svojo najljubšo maskaro in so bile trepalnice vidno daljše kot po navadi. Začela se je kazati tudi razlika na obrveh. Skozi tedne testiranja je postajala razlika še bolj opazna, jaz pa vse bolj zadovoljna. Poganjati mi je začelo tudi izjemno veliko t. i. "baby" trepalnic. Več bodo pokazale slike, ampak garantiram lahko, da je rezultat še 3x bolj opazen ob nanosu maskare (seveda ves čas uporabljam isto in nanašam približno isto količino, zato da sem prepričana, da je sprememba res v dolžini in volumnu trepalnic, ne pa v efektu maskare).
Pred začetkom uporabe.

Po prvem tednu uporabe.

Po drugem tednu uporabe.

Po tretjem tednu uporabe.

Po četrtem tednu uporabe.

Zakaj mi je serum Lux-Factor všeč?

Sama imam zelo občutljive oči (zelo veliko se mi solzijo, sploh pri nanašanju make-upa, težko bi nosila tudi leče), zato se mi zdi super, da je serum 100 % naraven in varen, primeren za občutljive oči. Seveda mi je najbolj všeč to, da produkt dejansko izpolni svojo obljubo - zagotovi ti daljše, močnejše in gostejše trepalnice. 
Kupiš ga lahko na http://lux-factor.com/
Čeprav sem bila z rezultatom redne uporabe seruma izjemno navdušena, sem pred približno tremi tedni obiskala salon Perfect Body v Mariboru, kjer so me pocrkljali z Elleebana Lash Liftom. Ja, prav imaš; to je druga sestavina recepta. Preizkusila sem že klasično podaljševanje trepalnic (o moji izkušnji in vsem, kar moraš vedeti, preberi tukaj), s katerim sem bila res zadovoljna, saj je Nina res mojstrica podaljševanja, a me je Lash Lift vseeno popolnoma očaral in "kupil". 

Sam postopek traja približno eno uro, med katerim se tvoje trepalnice s keratinsko nego res noro čudovito privihajo, po želji pa ti jih še pobarvajo. Je popolnoma ne boleč, pravzaprav kar prijeten za zadremat, haha. Rezultat naj bi se obdržal od 6 do 8 tednov, lahko tudi več (vsekakor javim, kako dolgo bo zdržalo pri meni). Postopek trepalnic ne uniči, ampak jih kvečjemu obnavlja in ojačuje, saj se postopek priporoča tudi tistim, ki so ravno odstranile podaljšane trepalnice.

Ko sem se po postopku pogledala v ogledalo ... nisem mogla verjeti svojim očem. Tako lepe in dolge, tako popolno privihane, tako odprt in prodoren pogled. Oči so se mi kar svetile od sreče.

Tako zelo srečna sem, da sem pred postopkom najprej redno uporabljala Lux-Factorjev serum, ki je moje kratke trepalnice res opazno podaljšal, zaradi česar je bil nato rezultat Lash Lifta toliko lepši.

Bi Lash Lift bolj priporočala kot podaljševanje trepalnic? Definitivno. Postopek je hitrejši in cenejši, rezultat se obdrži dlje časa, če pa si pristašica bolj naravnega izgleda, je to še pika i - meni je Lash Lift bolj všeč ravno zato, ker ne izgleda tako umetno.

Trepalnice po Lash Liftu.

Torej ... recept se glasi: Lux-Factor serum za trepalnice + Elleebana Lash Lift = sanjske trepalnice!

Obljubim, da poročam o tem, kako dolgo bodo trepalnice ostale privihane, kakšne bojo moje trepalnice, ko bom serum enkrat prenehala uporabljati ... Za dodatna vprašanja pa sem ti vedno na voljo po zasebnem sporočili na instagramu ali facebooku. Z veseljem pomagam! 

Se bereva kmalu!

*Izdelek mi je bil poslan v test, a je moje mnenje iskreno.
16.9.17 / by / 0 Comments

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Išči