sreda, 4. oktober 2017

Predstavljam ti Karibe v škatlici: Physicians Formula - Butter blush

Načeloma nisem fanica blushev. Ampak tale ...
Ja, jaz sem tisti bolj "bronzer tip človeka", ki rad skozi celo leto izgleda lepo zagorelo (čeprav se me sonce drugače sploh ne prime, celo leto sem bela kot jogurt 😅). Moj najljubši za otoplitev obraza je Butter bronzer (klikni tukaj), njegov "bratec" Butter blush pa mu je s čudovitim efektom, ki ga pusti na licih, tesno za petami. Rdečilom sem se vse do zdaj izogibala, ne vem zakaj, a v svoji kolekciji sem pred tem imela enega samega. Ampak, verjameš ali ne, v zadnjem tednu sem po bronzerju posegla le enkrat. Zakaj me je Butter blush tako prepričal?
Predvsem zaradi subtilnega videza na licih. Čudovit, naraven videz, ne preveč vpadljiv in, kar je meni najbolj pomembno, mat oz. raaaaahlo žameten (satin). Definitivno ne maram svetlečih ali preveč izstopajočih, udarnih rdečil in tale je definicija vsega, kar bi si lahko od rdečila kadar koli želela. Mojim licem da tisto minimalno barve, ki jo potrebujejo (seveda pa je barva nadgradljiva), jih hkrati odišavi z omaaaamnim vonjem po kokosu, odtenek pa je res popolna mešanica med nude in "peachy" barvo, torej barvo breskve.
Moj je v odtenku Plum rose, v ponudbi pa imajo še en odtenek, Natural glow, ki naj bi bil bolj svetleč.
Kot pri vsakem Physicians Formula "Butter" izdelku, je glavna sestavina rdečila Murumuru maslo, ki prihaja iz Brazilije in obljublja videz brazilskih boginj, vlaženje kože, perlast sijaj in gladko teksturo kože. Zabrisuje se izjeeeemno enostavno, saj poleg Murumuru vsebuje še Cupacu in Tucuma maslo. Sama tekstura je res "buttery" - mehka, mogoče rahlo kremasta, in tako rdečilo na licih ne izgleda flekasto, ampak se popolnoma zabriše v kožo. Vseeno pa ti tako rdečila kot bronzerja ne bi priporočala, če je tvoj ten kože malce temnejši, saj se mi zdi, da so vsi odtenki bolj primerni za svetlejšo  kožo.
V pakiranju dobiš v spodnjem delu embalaže se majhno ogledalo in spužvast aplikator, ki pa ga tokrat (ravno iz strahu pred flekastim videzom) nisem preizkusila. Vseeno pa lahko na zgornji povezavi o Butter bronzerju lahko preveriš, kako se je obnesel, ko sem testirala bronzer. 

"Karibi v škatlici ..."

Butter Blush je zagotovo eden izmed izdelkov, ki ga MORAŠ imeti v svoji kolekciji (prav tako pa tudi Butter bronzer). Ne pretiravam. Čudovito pakiranje, omamen vonj, popoln odtenek, sanjsko zabrisovanje ... Moram našteti še kaj?
Svojega lahko dobiš na https://www.click2chic.si
Cena je 14,90 evra in obljubim, da se splača.
Takole pa rdečilo izgleda na meni; nežno, nevpadljivo, naravno.  ❤️
 
Hvala za branje, prav kmalu pride še več zanimive vsebine, zate. 💜
*Izdelek mi je bil poslan v test, a je moje mnenje iskreno.
4.10.17 / by / 10 Comments

10 komentarjev:

 1. Odgovori
  1. Hahahah, sej sploh ne vem, zakaj še nisi! :D Oba, bronzer in blush, sta must-have!! 😄

   Izbriši
 2. Ohh.. jaz pa se niti bronzerja nisem preizkusila..

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Joooj, ne veš kaj zamujaš! Toplo priporočam :)

   Izbriši
 3. Kupila sem ga takoj prvi dan, ko so ga dobili na Click2chic in od tedaj ga uporabljam vsak dan! ❤️ Res je kultni izdelek pa drugače prav tako nisem ljubiteljica rdečil, ampak taleee je top!!

  OdgovoriIzbriši
 4. Zelo ti paše! Meni je tudi všeč, še kakšen odtenek več bi imela. :)

  OdgovoriIzbriši
 5. Aaaa, si me čisto navdušila. Že pišem pismo Božičku in seveda sem pridna, zato si zaslužim bronzer in blush. :) PS: Na slikah si čudovita! <3

  OdgovoriIzbriši

Išči