sreda, 20. december 2017

365.

Foto: Tjaša Kikelj za Deichmann Adria

Danes, 20. 12. 2017, mineva natanko eno leto odkar je luč sveta ugledal čisto moj in meni tako zelo ljub kotiček svetovnega spleta, Sunshine café. 
Iz želje po pisanju in raziskovanju lepotnega, modnega, no, kar celotnega sveta, se je rodil blog z namenom, da bi tukaj prav vsak našel nekaj zase. Pa naj bodo to takšne in drugačne objave o vsem lepem, potovanjih in namigih zanje, modni stylingi ali pa okusni recepti. 

Niti predstavljala si nisem, da bom po letu dni bloganja tu, kjer sem. Dolgoročna in pristna sodelovanja z znamkami, ki so mi zelo pri srcu, vsa vaša čudovita sporočila, všečki in komentarji ... To je to, kar me žene in zaradi česar sem izjemno rada blogerka.

Sunshine café v številkah ...

Instagram profil @sunshinecafeblog šteje 2.964 sledilcev.
www.sunshinecafeblog.si je v letu dni obiskalo 73.325 ljudi.
www.sunshinecafeblog.si na mesec obišče približno 8.000 ljudi.

TOP 3 najbolj brane objave na blogu: 

... in še nekaj meni zelo ljubih objav in sodelovanj:
...

Lahko bi polinkala kar vse - vsaka objava, vsako sodelovanje ima pri meni posebno mesto. Na nobeno družabno omrežje nikoli ne objavim nečesa, za čemer ne stojim 100 % in česar v tistem trenutku ne čutim. Menim, da je bistvo bloganja v iskrenosti in pristnosti, biti to, kar si in ne igranje popolnega življenja za všečke in sledilce. 

V letu dni sem se kot novinka v blogerskem svetu naučila ogromno. Hvaležna sem za soblogerke, moje drage blogerske kolegice, s katerimi smo si res v veliko podporo in pomoč druga drugi. Hvaležna za podjetja, ki so v meni videla potencial, mi dala priložnost in me povabila k sodelovanju. Hvaležna za mojega dragega, ki brez pritožb sprejema moje pakete, prenaša mojo obsedenost s fotografiranjem vsakega potencialnega "insta materiala" in živi s kupom kozmetike in dekoracijami za fotkanje le-te. In hvaležna za vas, moji bralci in bralke, sledilci in sledilke - brez vas Sunshine café ne bi zaživel. Hvala za vsak klik, follow, všeček, ogled, sporočilo. V enem letu smo ustvarili prečudovito zgodbo, katere ustvarjanje bom s hvaležnim srcem nadaljevala še naprej. 

Pošiljam objeme in poljubčke,
Ivona ❤️
20.12.17 / by / 4 Comments

4 komentarji:

Išči