petek, 1. december 2017

6x6 - Q&A

Foto: Tjaša Kikelj za Deichmann Adria
 1. Kam si najbolj želiš na potovanje?
  Najbolj me mikajo ZDA, predvsem New York, Los Angeles, tudi Nashville, kjer imam prijateljice, in podobna znana, večja mesta. Rada bi obiskala tudi vse evropske prestolnice - ta cilj imam celo na svojem seznamu “30 before 30”.

 2. Kako sta se s fantom spoznala?
  Spoznala sva se na glasbenem festivalu KKŠ v Radljah ob Dravi, približno 2 leti in pol nazaj. Sicer sem ga poznala oz. vedela zanj že od prej, ker sva hodila na isto gimnazijo. Ko sem bila jaz 1. letnik, je bil on 4. in je med nami fazankami veljal za najlepšega fanta na šoli, hihi. Si lahko predstavljaš, da je ta isti noro luškan fant 3 leta kasneje med koncertom Magnifica sramežljivo pristopil do mene? Preplesala sva celo noč, teden kasneje pa je v moj nabiralnik na facebooku priletelo prvo njegovo sporočilo.

 3. Če bi morala izbrati 3 najljubše palete senčil, za katere bi se odločila?
  Oči si sicer ne ličim tako pogosto, ko pa si jih, pa vedno posežem po Jaclyn Hill x Morphe paletki. V njej najdem res vse odtenke, ki jih potrebujem, od čisto naravnih, zemeljskih, tudi smokey eye odtenkov do tistih “pop of colour” - vse na enem mestu. Zelo rada imam tudi Colourpopove paletke, sama imam 2 - Heavy Hitter in pa iluvsarahii x Colourpop Chic-y. Veliko uporabljam še Zoevino Cocoa blend paletko, ki se mi zdi odlične kvalitete za svojo ceno.

 4. Kako skrbiš za svoje lase, katere produkte uporabljaš?
  S svojimi lasmi imam precej srečo, saj ne zahtevajo pretirane nege in izgledajo lepo, prav tako nimam prhljaja, je pa res, da se mi zmastijo precej hitro - perem jih na vsaka 2 dni. Ko perem lase, si jih vedno 2x našamponiram, uporabim balzam, ki ga pustim delovati pribl. 2-3 minute, po pranju pa uporabim olje za lase. 1x tedensko na lase nanesem tudi Moroccan oil vlažilno masko. Trenutno testiram šampon in balzam iz linije Alterna Caviar, ki smo ju lepotne blogerke prejele na BBMULJ. Produkti za lase, ki mi drugače še odgovarjajo so npr. Balein Glossy blond šampon za lase, Balein Seiden glanz duo (šampon in balzam se v kombinaciji obneseta odlično), Gliss Ultimate repair shampoo (črno pakiranje) itd. Super so mi tudi balzami, ki jih dobiš v Garnierjevih Olia barvah za lase. Od olj za lase uporabljam klasiko - Orofluido, všeč pa mi je tudi Schaumino Mirror Gloss 24H olje v rdeči flaški.
   

 5. Kakšni sta tvoja večerna in jutranja rutina?
  Tole bo verjetno za nekatere kar presenečenje, a sama za svojo kožo ne uporabljam pretirano veliko izdelkov. Moj tip kože je normalen z rahlo mastnim T- predelom, z aknami in podobimi stvarmi nimam težav, z izjemo parih mozoljčkov v času menstruacije, jutranja in večerna rutina pa sta si pri meni dokaj podobni. Kar mi je najbolj pomembno je, da je moj obraz res čist in lepo navlažen. Tako zjutraj kot zvečer si obraz očistim z micelarno vodico (roza Bioderma, roza Garnier ipd.), ki jo seveda potem izperem z obraza. Trenutno uporabljam Caudalijev VINE[ACTIV] Glow-activating Anti-wrinkle serum, ki ga nanesem zjutraj in zvečer, za tem pa nanesem vlažilno kremo - kot dnevne kreme mi najbolj odgovarjajo tiste z bolj lahkotno, tudi “gelasto” teksturo (npr. Rougj Hidratantna krema za obraz, Garnier Aqua bomb vlažilna krema ipd.), zvečer pa imam najraje Afroditino Hydra Thermal vlažilno kremo za normalno do mešano kožo, ki je malo bolj “mastna” in “težja”. Ja, to je vse, mojo rutino sestavljajo trije izdelki in trije koraki. Presenečena?

 6. Kateri je tvoj najljubši citat?
   
  Najverjetneje je ta eden izmed tistih najbolj klasičnih in “zlajnanih”, a sem se skozi zadnji 2 leti mojega življenja vzponov in padcev naučila, da je to res najbolj pomembno. “Delaj to, kar te osrečuje.” - “Do what makes you happy.” Nič ni bolj pomembnega v življenju kot tvoja osebna, iskrena sreča. Zapri vrata za stvarmi, ki te ne osrečujejo, vsakodnevno obremenjujejo in zaradi katerih si “ti manj ti”, ne glede na to, kako težko se to mogoče zdi in odpri nova vrata. Tista, o katerih sanjaš in se jih hkrati bojiš. Tista, zaradi katerih ti ob misli nanje začne srce hitreje biti. Ne sprijazni se z nečim samo za to, ker ti svet pravi, da tistega, kar si v resnici želiš, ne moreš doseči. Upaj si, ker je življenje ena sama sreča. Če si le upaš. 
1.12.17 / by / 0 Comments

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Išči