torek, 20. februar 2018

Avon: mark. Epic Lip

Še ena trendovska, drzna, EPSKA Avon mark. inovacija. O sami liniji sem že pisala in ocenila nekaj produktov (klik), tokrat pa ti predstavljam pred kratkim dodano novost, mark. Epic Lip.
Rdečilo za ustnice, ki se ponaša predvsem s svojo 2v1 posebnostjo; njegova formula je namreč kombinacija primerja za večjo intenzivnost in obstojnost odtenka ter klasičnega rdečila. Avon obljublja 2x več pigmenta kot pri njihovih tradicionalnih rdečilih, neverjetno obstojnost in pa popolno gladkost, saj naj bi formula zgladila, zmehčala in navlažila ustnice.
Linija vsebuje 17 različnih odtenkov. Barvna paleta je za Avon presenetljivo pestra, saj v njej poleg več roza in nude odtenkov tokrat najdeš tudi bolj drzne, temnejše odtenke, npr. modrega, temno vijoličnega ... 
V test sem prejela 2 odtenka: Rosy Outlook & Pink Punch.
Rosy Outlook
Odtenek mi je pisan na kožo - idealna mešanica roza in rjave barve, moja popolna nude barva, ki se skoraj ujema z barvo mojih ustnic. Odstopa le za odtenek, ravno toliko, da ustnice malo bolj poudari. Čudovita!
Pink Punch
Huh, tale je pa kar malce izven moje cone udobja odtenkov šmink. Zelo živo roza, ki sem jo prvič nanesla z malce strahu, a sem danes vesela, da so pri Avonu zame izbrali to barvo. Zdaj jo obožujem! Nikoli nisem pretirano nosila roza šmink, saj sem bolj pristašica rdeče, ampak tale je enostavno preveč lepa.
~
Sama formula je lepo kremasta in kot Avon obljublja, res čisto enostavno drsi po ustnicah in je zelo udobna za nošenje. Rekla bi, da je pigmentacija odtenka Rosy Outlook rahlo boljša kot pri odtenku Pink Punch, saj sem pri slednjem za polno prekrivnost potrebovala več kot en poteg po ustnicah, medtem ko je Rosy Outlook v eni potezi v celoti prekril moje ustnice. Prav tako ima živo roza barva malce bolj svetleč finiš in hitreje izgine iz mojih ustnic (oz. tako vsaj izgleda, saj barva veliko bolj odstopa od barve mojih ustnic in je zelo opazno, ko šminka izgine iz notranjega roba spodnje ustnice). 


Noben odtenek mojih ustnic niti malo ne izsuši, ampak hkrati tudi ne posebej dodatno navlaži. Obstojnost je za navadno kremno rdečilo dobra. Cel dan seveda ne zdrži, na meni sta oba odtenka zdržala od 3 do 4 ure, vključno z vmesnim pitjem. 


Odtenka, ki sem ju prejela, sta me absolutno prepričala. Čudovite barve, enostaven nanos ter dobri formula in obstojnost. Za svojo ceno (8,5 € oz. 4,5 €, saj je v trenutni kampanji v posebni akciji) je rdečilo več kot odlično. Če se odločaš za nakup, ga vsekakor priporočam.


Si že preizkusila kakšen izdelek iz mark. linije? Mogoče ravno ta rdečila? Kateri Avonovi produkti so ti še všeč? Sporoči mi! 😘

Se bereva,
*Izdelki so mi bili poslani v test, a je moje mnenje, kot vedno, iskreno. 20.2.18 / by / 2 Comments

2 komentarja:

  1. Rosy Outlook je videti čudovito! Super objava :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ane da, se mi zdi, da je taka barva, ki bi pasala (skoraj) vsakemu! :) Hvala! <3

      Izbriši

Išči