petek, 13. april 2018

NOVO: Bourjois Paris Satin Edition tekoča senčila

Čeprav tekočih senčil ne uporabljam prav pogosto, sem se teh lepotcev v svojem poštnem nabiralniku zelo razveselila. So ena izmed Bourjois-ovih novosti, na voljo pa je kar 8 odtenkov; 6 s satenastim in 2 z metalik finišem. Sama sem prejela odtenka 01 - Beige-Seller in 03 - Mauve your body, oba satenasta. Kako sta se obnesla in ali bom od zdaj naprej po tekočih senčilih posegla bolj pogosto, pa preberi v nadaljevanju.
Bourjois Paris Satin Edition 24H
Od A do Ž ...

Že sama embalaža je čudovita - majhna steklenička, iz katere je dobro viden odtenek, barva vsakega pokrovčka pa je prav tako ujemajoča. Aplikator je klasičen, mehek, rahlo prirezan po strani za lažji nanos. Sama sem senčilo nanašala z aplikatorjem direktno na veko in ga nato zabrisovala s čopičem, saj se mi nanos s čopičem ni zdel tako lep . Ker sem se lotila "half cut crease" videza, sem bež senčilo na notranji del veke nanašala direktno z aplikatorjem, ki se je odlično odrezal tudi pri definiranju same veke.

Pri zabrisovanju je treba biti hiter, saj se senčilo hitro suši, in ko je enkrat suho, ostane na svojem mestu še dolgo. Zabrisuje se lepo in enostavno, čisto brez težav. Pigmentiranost obeh odtenkov je zelo dobra, kar je razvidno tudi iz spodnjih swatchew. Naravnost čudoviti, ane?
Bourjois Paris Satin Edition 24H swatches
Videz, ki sem ga s senčili ustvarila, sem nosila cel dan in bila ob koncu dneva zelo presenečena nad obstojnostjo, saj je bila intenzivnost senčil zvečer še vedno zelo močna, enaka kot zjutraj. Za bazo sem uporabila korektor in matirni puder. Največji plus oz. največje presenečenje pa je bilo, da se mi sploh niso nabirala v veko. Moje veke so zelo mastne, zato se hitro kaj odtisne, nabere v gubicah itd., sploh če nosim make-up skozi cel dan. A tukaj tega ni bilo in ravno na tej točki so me Bourjois tekoča senčila prepričala.

Preveri še videz, ki sem ga ustvarila:
Bourjois Paris Satin Edition 24H
Bourjois Paris Satin Edition 24H
Oči: Bourjois Paris Satin Edition 24H 01 Beige-Seller, 03 Mauve your Body, Morphe x Jaclyn Hill palette, Golden Rose Precision Eyeliner Intense black, Golden Rose Wonder Lash maskara, I Heart Makeup osvetljevalec - Goddess of Faith

Kako se pa ti znajdeš s tekočimi senčili? Jih redno uporabljaš? Katera so ti ljubša, tekoča ali navadna? Mogoče v prahu?

Se bereva,
*Izdelek mi je bil poslan v test, a je moje mnenje, kot vedno, iskreno.
13.4.18 / by / 0 Comments

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Išči