ponedeljek, 23. julij 2018

TESTIRAM PRVA: Golden Rose Soft&Matte Creamy LipColor

Po ogromni obsesiji z noro dolgoobstojnimi in pigmentiranimi Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick mat tekočimi šminkami (klik) je končno tukaj še malce lahkotnejša in bolj hranilna verzija, kot nalašč za poletje! 
Golden Rose Soft&Matte Creamy LipColor
V čem se razlikuje od Longstay Liquid Matte?
Razlik je kar nekaj. Prva in najbolj opazna je seveda finiš, že iz imena je razvidno, da je “soft matte”. Torej še vseeno mat, a bolj nežen, mehak, gladek. Naslednja razlika so sestavine - kot sem že omenila, so soft & matte mogoče malo bolj hranilne in negovalne, saj vsebujejo jojobino in avokadovo olje (kar pa ne pomeni, da Longstay liquid matte ne vsebujejo ničesar; prav tako so obogatene z vitaminom E in avokadovim oljem), ki ustnicam zagotavljata mehkobo in jih hkrati vlažita, prav tako pa sta “krivca” za ključen “soft” finiš. Največja razlika pa je v paleti odtenkov: vse tiste, ki ste pri Liquid matte pogrešale bolj roza, nude odtenke, pridete tukaj na svoj račun. Na voljo je 18 odtenkov, ki so v večini nude in nežni. Nekateri povlečejo na roza, nekateri na rjavo, seveda pa ne manjka niti klasična rdeča. Verjamem, da bo v tej liniji vsaka našla svoj “my lips but better” odtenek.

Aplikator
Golden Rose Soft&Matte Creamy LipColor aplicator
Je enak kot pri Liquid matte. Enostaven, ubogljiv, z ovalno konico, pobere ravno pravo količino produkta in je z njim enostavno delati. 

Tekstura
Tekstura je kremna, mogoče že rahlo spominja na mousse (npr. na NYX Soft matte lip cream, le da so Golden Rose veliko bolj obstojne), lepo mazljiva in zeloooo lahkotna. Vsi odtenki so zelo pigmentirani, za polno prekrivnost je dovolj že en sloj. Ustnic ne izsuši. 

Finiš
Kot že zgoraj omenjeno, mat, a bolj mehek in gladek. Najbolj od vsega me je presenetil občutek na ustnicah, saj so mat šminke po navadi kar “težke”, a ta je čisto nasprotje. Izjemno lahkoten, dejansko kot da na ustnicah nimaš ničesar. Prav tako šminka na usnicah ne popoka ali se vanje zarije. Prijetno presenečena.

Obstojnost
Glede na to, da so to kremne tekoče šminke, ki seveda niso tako obstojne kot čisti mat, sem bila prijetno presenečena nad njihovo obstojnostjo. Brez težav zdržijo pijačo in manjše prigrizke, po obilnem kosilu pa so že potrebni manjši popravki. Na mojih ustnicah so zdržale približno 6 ur, brez vmesnih popravkov. 

Swatchi
Golden Rose Soft&Matte Creamy LipColor swatches
Zgoraj ti predstavljam 8 čudovitih odtenkov, od nežnejših do malce močnejših, vse skupaj pa jih je na voljo 18. 

Če povzamem - šminke so me zelo zelo pozitivno presenetile in navdušile. Najbolj sem zaljubljena v odtenke in njihovo noro lahkotnost, saj to pogrešam pri skoraj vseh tekočih šminkah. 

Ob koncu ugotavljam, da sploh nisem omenila embalaže, ki pa si omembo definitivno zasluži, ker je prelepa. Rose gold pokrovček in dejanska soft matte prevleka stekleničke - res popolna kombinacija. 

Si šminke že preizkusila? Kateri odtenek ti najbolj pade v oči? 

Se bereva,
* Izdelek mi je bil poslan v test, a je moje mnenje, kot vedno, iskreno.
23.7.18 / by / 0 Comments

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Išči