sobota, 15. junij 2019

TO so TOP 3 Insta lokacije na Notting Hillu!

Živjo, lepotička!

Danes ti bom zaupala TOP 3 Instagram lokacije za fotkanje na slavnem londonskem Notting Hillu! Verjamem, da si med scrollanjem po Instagramu že zasledila čudovite pastelne hiške, bujna cvetoča drevesa in kjut ulice, kjer se fotkajo vse znane influencerke. Pridruži se mi na sprehodu po Notting Hillu!

1. Westbourne Park Road 
Za vse tiste, ki iščete pastelne hiške, je to pravi naslov. Na tej ulici najdeš vse; od roza do modrih in zelenih. Roza hiška na fotki se nahaja na naslovu 260 Westbourne Park Road.

2. Stanley Crescent
Verjetno ena najbolj priljubljenih insta lokacij letošnjega leta - Stanley Crescent W.11. Čudovita in mogočna zgradba bele barve, pred katero se bohotijo čudovita cvetoča drevesa, ki se bodo ujemala z vsakim insta feed-om. ;)


3. Lancaster Road
Če te mikajo močnejše barve, se sprehodi po Lancaster Road - tukaj boš našla rdeče, rumene, zelene, temno modre in celo vijolične hiše. Kul, ane? Točna lokacija moje fotke je 27 Lancaster Road.


To so moje top 3 lokacije, na katerih boš zagotovo ustvarila čudovite fotke - naslove enostavno vpišeš v Google Maps in navodila te bodo pripeljala točno tja. Če pa poznaš kakšno ultra kjut lokacijo tudi sama, jo lahko z nami deliš v komentarjih! :)

Do naslednjič,


15.6.19 / by / 0 Comments

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Išči