četrtek, 18. junij 2020

Nosiš očala? Potem moraš nujno preizkusiti ...

Moja draga očalarka, povej mi - nosiš sončna očala? Morda ne boš verjela, ampak sama jih dolga leta nisem nosila (vse od začetka gimnazije, ko sem dobila prva očala - sploh ne morem verjeti, da je to že 8 let nazaj!). Moje oči so precej občutljive in dolgo (beri: še vedno) nisem zbrala poguma, da bi preizkusila leče, zato sem se sončnim očalom preprosto izogibala, saj je svet brez dioptrije zame ena sama meglica. 

Pred dobrim letom dni sem prvič preizkusila očala iz optike Dellaspina. Dellaspina deluje tako na spletu kot tudi v obliki fizične optike v Ljubljani. So optika z unikatnim in uporabniku prijaznim konceptom, ki me je takoj "kupil". Ponujajo brezplačni 7-dnevni preizkus na domu za kar tri pare očal, ki jih za preizkus izdelajo posebej zate. Ko mine 7 dni, se odločiš, katera boš obdržal (lahko obdržiš vse ali nobenih, izbira je tvoja), ostale pa enostavno pošlješ nazaj, brez obveznosti. Kul, ane?

Dellaspina
 Očala Dellaspina, model San Clemente

 Februarja lani sem si za preizkus izbrala modele Bilbao, San Clemente in Buenos Aires. Ko je moj paket prispel, me je najprej impresionirala že sama škatla, pravo presenečenje pa je bilo, da mi je prek spleta dejansko uspelo izbrati popolne okvirje zase (spoiler alert: na koncu preizkusa sem seveda obdržala vse tri).

Dellaspina
Očala Dellaspina, model San Clemente

Po več kot letu dni vsakodnevnega nošenja so vsi trije pari očal še vedno kot novi! In ne, nisem ena izmed tistih, ki obsesivno pazijo na svoja očala - daleč od tega, ne morem se ravno pohvaliti, da zelo lepo delam z njimi (ups). Očala Dellaspina so prestala nešteto preizkusov moje štoravosti, padala po tleh cele Evrope in še vedno so brezhibna, brez praske! 

Dellaspina
Očala Dellaspina, model Bilbao

Ker sem z njihovimi dioptrijskimi očali res izjemno zadovoljna, sem se letos odločila preizkusiti še sončna, seveda z dioptrijo. Za nakup dioptrijskih sončnih očal moraš optiko sicer obiskati osebno, ampak s tako prijaznim osebjem in prijetnim ambientom bi si jih šla izbrat še neštetokrat! Kot klasična tehtnica sem rabila kaaar nekaj časa, da sem se odločila za model (verjemi, izbira je ogromna, toooliko hudih modelov imajo!), a sem na koncu optiko zapustila res vesela in zadovoljna. Odločila sem se stopiti izven svoje cone udobja in si izbrala očala, ki si jih nekaj let nazaj najverjetneje ne bi upala, kljub temu da res lepo pašejo mojemu obrazu.

Sončna očala Dellaspina

Pri Dellaspini so zame izdelali polarizirana sončna očala z dioptrijo, ki so spremenila moje poletne dneve. Res ne znam opisati, s kakšnim veseljem jih nosim! Končno imam sončna očala, s katerimi dejansko VIDIM! Tako sem se navadila nanje, da jih včasih v notranjih prostorih kar pozabim zamenjati. Očalarke, saj se je tudi vam že kdaj zgodilo, kajne?

Če iščeš nova (sončna) očala in bi rada podprla res TOP slovenski projekt, ti toplo priporočam Dellaspino.

Do naslednjič,
*Objava je nastala v sodelovanju z optiko Dellaspina, a je moje mnenje - kot vedno - iskreno.18.6.20 / by / 0 Comments

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Išči