četrtek, 11. februar 2021

WOW ocena: magnetna maska za obraz!

Priznam - ko sem prvič slišala za magnetno masko za obraz, sem bila skeptična. Ali res deluje? Kako je možno, da jo v popolnosti odstraniš z samo magnetom? Zato je bila moja reakcija, ko sem prvič preizkusila Je Suis ... črno Magnetno masko za obraz, neprecenljiva. Počekiraj:


Je Suis ... Magnetna maska za obraz
vsebuje skrbno izbrane aktivne sestavine, vitamine in minerale, ki kožo s pomočjo magneta globinsko očistijo (magnet bo iz tvojih por potegnil vse nečistoče 🙌🏻), na koži pa ostanejo le snovi, ki kožo hranijo in negujejo. Sama lahko potrdim, da je koža po uporabi neskončno mehka in gladka (skoraj žametna! ❤️).

Je Suis ... Magnetna maska za obraz je:
✅ slovenski izdelek, narejen v Sloveniji

✅ veganski izdelek (certificiran)


Kar me je presenetilo še bolj kot sama maska, je prav poseben dvojni učinek, ki ga nisem zasledila še nikjer drugje. Namreč, ko masko odstraniš z magnetom, na koži ostane še en izjemno hranilen sloj kreme za obraz (kaaaj? 😍), ki jo enostavno vmasiraš v kožo, ta pa potem dobi res lep, zdrav sijaj. 

Če si še vedno skeptična, naj ti zaupam še, da je maska čisto navdušila tudi Matica, mojega fanta. Glede na to, kakšen anti-skincare tip je, verjemi, da se to zgodi izjemno redko. 🙊

Ker je magnetna maska zagotovo eden izmed izdelkov na moji listi, ki jih absolutno MORAŠ preizkusiti, pri Je Suis ... vsem mojim bralkam ob prvem nakupu prijazno podarjajo 15% popusta s kodo


☀️ SUNSHINE ☀️


Najdeš jo tu: klik


P.S. Za celoten video mojega preizkusa maske (beri - 3 minute norega navdušenja), klikni tukaj: klik.


Do naslednjič,

11.2.21 / by / 0 Comments

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Išči